Politica de retur și ramburs

În calitate de consumator aveți dreptul de a renunța la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Dacă nu sunteți mulțumiți de produs îl puteți returna și/sau puteți alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Produsele cumpărate se pot returna numai în ambalajul original, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii. În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate.

În toate cazurile de mai sus, cheltuielile de retur sunt suportate de către client. Conform legislației in vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Exercitarea dreptului de renunțare se face de către consumator, care informează Zahra – Drops of Nature cu privire la decizia de retragere din contract în scris, prin completarea unui formular RMA (pe care îl puteți accesa aici) și trimiterea acestuia la adresa de email info@zahra.ro .