Livrare

EXPEDIERE PRODUSE ÎN ROMÂNIA

Expedierea produselor cosmetice naturale handmade Zahra – Drops of Nature în România se realizează exclusiv prin Poșta Română, curier rapid sau livrare personală gratuită (numai pentru municipiul Zalău și Cluj Napoca), costul expedierilor fiind suportat de către dumneavoastră.

Produsele sunt expediate în termen de 24 ore de la primirea comenzii, pentru comenzile efectuare până la ora 12. Pentru comenzile efectuate după ora 12, expediția se face în 48 ore. Comenzile primite în intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onorează luni.

Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile și coletele sunt asigurate. În cazul spargerii unui produs, datorită manipulării necorespunzătoare din timpul transportului, înlocuim produsul gratuit. Prin Poșta Română sau curier rapid ai siguranța livrărilor și te poți baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport.

EXPEDIERE PRODUSE ÎN EUROPA

Expedierea produselor cosmetice naturale handmade Zahra – Drops of Nature în Europa se realizează prin Poșta Română, costul expedierilor fiind suportat de către dumneavoastră. Produsele sunt expediate în termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite în intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onorează luni. Contravaloarea comenzii și a transportului se achită online, prin sistemul internațional PayPal.