Reciclează Reutilizează Returnează

Ambalajele goale

Zahra este mai mult decât un business pentru noi! Zahra este o comunitate, o platformă dedicată educării și colaborării pentru un viitor mai bun. Astfel, dorim să creștem standardele de calitate în ceea ce privește ingredientele și ambalajele folosite și în același timp să scădem impactul pe care îl avem în natură.

 

Angajamentul nostru față de sustenabilitate provine dintr-o dorință profundă de a fi în armonie cu natura. Ne propunem să protejăm și să conservăm biodiversitatea pentru a trăi o viață mai sănătoasă, mai frumoasă.

 

Politica „Reciclare Reutilizare Returnare” este modalitatea noastră de implementare a schimbării pe care dorim să o vedem în lume. Vă invităm să faceți parte din această călătorie pe care o numim Zahra și să vă alăturați comunității noastre!

Educația este primul pas

spre un viitor mai verde

Simțim și avem o responsabilitate deosebită în a oferi produse naturale, sănătoase și de calitate. Folosind recipiente 100% biodegradabile și ecologice, ne alăturăm trendului în creștere de conștientizare a importanței mediului înconjurător și astfel protejăm această planetă pe care o numim acasă!

 

Dorința noastră este să creăm o economie bazată pe conservare. Oferim astfel produse curate ambalate în recipiente accesibile, frumoase și ecologice.

La Zahra, folosim 3 tipuri de ambalaje pentru produsele noastre.

 

1. Recipiente SULAPAC 100% biodegradabile/0-waste – pentru cremele noastre premiul de față, mâini și corp

 

Ambalajele SULAPAC sunt fabricate din materiale 100% bio, cum ar fi lianții pe bază de plante și lemnul. Prin „programul de preluare” SULAPAC, putem trimite toate ambalajele utilizate înapoi companiei pentru compostarea industrială. Acest proces nu lasă nici un microplastic în urmă și este în conformitate cu standardele europene de fabricare a ambalajelor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau să vizitați site-ul SULAPAC  aici.

2. Recipiente compostabile din amidon de tapioca – pentru șampoanele și geluri de dus solide și săpunuri

 

Amidonul de tapioca este un material 100% biodegradabil, natural, care se dezintegrează și degradează în natură în 6-12 luni sau în 7 zile în apă la temperatura camerei.

 

3. Recipiente din sticlă – pentru geluri de duș, săpunuri lichide pentru mâini, uleiuri și lumânări

 

Unele produse vin goale, sau fără ambalaj și pot fi cumpărate direct din showroom-ul nostru și depozitate în recipientul dumneavoastră adus de acasă.

 

Toate etichetele noastre sunt 0-waste și total ecologice!

 

 

Alăturați-vă programului nostru Reciclare Reutilizare Returnare și obțineți o reducere de 5% la produsele „refill”, ambalate în recipienții returnați!

 

 

 

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la info@zahra.ro .